Sporters

De ene week super en de andere week niks. Op de training top, tijdens wedstrijden komt het er niet uit. “De vorm is er niet” of “het juiste gevoel ontbrak”. Zomaar een greep uit het scala aan onderwerpen die de revue kunnen passeren in het leven van een (top)sporter. De Prestatiecoach kan je hierbij helpen.

Nieuwsgierig? Lees dan hier wat de Prestatiecoach kan betekenen voor sporters.

Teams

Wisselende prestaties, een slechte sfeer in het team of gespannen onderlinge verhoudingen? De ene week win je van een hoger geklasseerd team, maar een week later verlies je van een lager geklasseerd team? “In ondertal presteren we vaak beter!” Er zijn tal van zaken waarin de Prestatiecoach een rol kan spelen, zoals het focussen op het proces, het ontwikkelen van een goede sfeer in het team en het verbeteren van de onderlinge communicatie.

Meer weten? Lees dan hier wat de Prestatiecoach kan betekenen voor teams.

Coaches

Als coach heb je een grote invloed op de prestaties van je sporters. Je wilt ze motiveren en inspireren. Maar ook helpen met het maken van de juiste keuzes en ze leren omgaan met de verwachtingen van de buitenwereld. Niet alleen zij staan onder grote druk. Voor jou is dat niet anders. Als de emoties hoog oplopen moet ook jij in staat zijn om de juiste beslissingen te maken. De Prestatiecoach wil graag een inspiratie zijn voor jou. Net als jij dat wilt zijn voor je sporters.

Interesse? Lees dan hier wat de Prestatiecoach kan betekenen voor coaches.