Emotionele Achtbaan

Yes! Eindelijk is het dan zo ver: de Olympische Spelen staan voor de deur! En alsof dat nog niet genoeg is mag ik de komende 3 weken ook nog eens vertoeven in het Holland Heineken House. Gisteren zijn we met een groot deel (150 personen) van de HHH crew per boot naar Londen afgereisd. In Hoek van Holland werden we uitgezwaaid door de Nederlandse pers (is het nog op tv geweest?) en wist Erben Wennemars ons nog eens extra te enthousiasmeren door ons te vertellen dat deze Olympische ervaring de grootste emotionele achtbaan gaat worden die we in ons leven mee zullen maken. Wellicht moet ik me al zorgen gaan maken over het zwarte gat waar ik na de Spelen ongetwijfeld in terecht zal komen, maar daar is simpelweg geen tijd voor!

Vanaf het moment dat we in Londen de bus uit stapten is ons ritje in de achtbaan begonnen. Daar werden we namelijk verrast met een geweldig onthaal van de overige (150 personen) crewleden. Vervolgens werden we meteen naar de dichtsbijzijnde pub gesleurd, waar de eigenaar momenteel zijn hoogtijdagen viert. In de ‘twelve pins’ wordt namelijk elke avond de dag afgesloten. Het zou me dan ook niet verbazen als de beste man de rest van het jaar de tent sluit!

De sfeer is geweldig, iedereen is vreselijk enthousiast. Besmettelijk! Er raakt dan ook niemand uitgepraat over de geweldige locatie die in mum van tijd is omgetoverd tot het Holland Heineken House: Alexandra Palace. Elke avond zullen we hier 6.000 gasten ontvangen om hopelijk een hele hoop medaillewinnaars te huldigen. Vandaag heb ik een rondleiding gehad door het huis en z√©lfs ik werd er een beetje stil van. Naast de indrukwekkende Medal Ceremony Hall is er nog veel meer te beleven. Een crewrestaurant, de Olympic Bar (voor de VIPs), de Brasserie van Oranje, Food Plaza, diverse stands (van de partners van NOC*NSF) en dan vergeet ik ongetwijfeld nog een hele hoop. Maar het meest indrukwekkende plekje vond ik toch wel terras van waaruit je over heel Londen kan kijken. Zelfs het Olympisch dorp heb ik kunnen zien! Tsja dan begint het toch wel te kriebelen allemaal, nog maar een paar dagen en dan gaan de loopings en de 360’s beginnen! Kom maar op met die achtbaan, we gaan voor Goud!

[imagebrowser id=2]

 

Reageer